fbpx

Een moderne basis website laten maken

Wil jij een betaalbare website met een modern design die professionaliteit uitstraalt? Dan zit je goed met ons basis website pakket!

Met onze basis website heb je keuze uit verschillende moderne layouts en designs waarvan de kleurpaletten kunnen uiteraard worden aangepast zodat deze overeenkomt met je huidige huisstijl. 

Vanzelfsprekend ontwerpen we de website met alle nodige elementen op basis van de behoeften voor jouw bedrijf.

Zakelijk

Voorbeeld van een zakelijke basis website

Modern

Voorbeeld van een moderne basis website

Artistiek

Voorbeeld van een artistieke basis website

Wij maken een website die past bij jouw bedrijf

De elementen die we gebruikenvoor het creëren van je Basis website zijn uitermate aanpasbaar, waardoor we je site perfect kunnen laten aansluiten op de bedrijfsidentiteit en kleuren die je hanteert.

Standaard is de website voorzien van diverse functionaliteiten, maar er is ook genoeg mogelijkheid om je eigen voorkeuren door te voeren. Of je nu een sectie voor blog- en nieuwsartikelen wilt toevoegen, klantenrecensies wilt weergeven, of veel plaats wilt bieden aan een portfolio om met je bezoekers te delen; het behoort allemaal tot de opties.

5 redenen om te kiezen voor onze basis website

Je website is al online voor 749

Uniek design in jouw eigen huisstijl

Goed vindbaar op Google door SEO

Gemakkelijk zelf te beheren dankzij het CMS

Onze klantenservice is altijd beschikbaar

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor je website?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Weten welk pakket geschikt is voor jouw website, of heb je misschien andere vragen? Bel of mail vrijblijvend met ons team.

In gesprek met de ontwikkelaar

Voordat de webdesigner die jouw website gaat maken aan de slag gaat, wil hij graag eerst jouw voorkeuren begrijpen. Hij zal een video-overleg met je plannen om het materiaal dat je hebt aangeleverd te bespreken en je te informeren over de opties om dit in je website op te nemen.

Gedurende dit overleg worden de diverse componenten en functies die beschikbaar zijn voor de BASIS-website gepresenteerd. Hierdoor heb je al een duidelijk beeld van de mogelijkheden voordat de webdesigner echt aan het werk gaat.

Voor de gehele website hanteren we een limiet van twee verschillende ontwerpen. Dit betekent dat de voorpagina een uniek ontwerp kan hebben in vergelijking met de rest van de site. Als je voorkeur uitgaat naar een uniek ontwerp voor elke pagina, dan is het aan te raden om een keuze te maken uit onze andere websitepakketten.

Inbegrepen bij al onze website pakketten:

Hosting bij ons

SSL Certificaat

Klantenservice

Backups

Basic security

Basic SEO

Ontvang een persoonlijke offerte

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder, binnen 24u ontvang je van ons een offerte.

Sterk in Online

Daarom kies je voor astrabyte

Door ons werk komen we in contact met prachtige, hardwerkende ondernemers. Hieronder lichten we enkele recent opgeleverde projecten uit.

HUS Oldenzaal
over ons werk.

“Blij met mijn nieuwe website voor de uitlaatservice. Uitstekend en vriendelijk geholpen bij de bouw ervan. Geweldige ervaring en resultaat.”

Chiel - HUS Oldenzaal

Vinyl Brothers
over ons werk.

“Heel erg tevreden. Goede communicatie met de de builder van onze website. Alle aspecten die wij hadden bedacht voor onze site vinden wij er in terug.”

Viktor & Glenn - Vinyl Brothers

Thuiszon
over ons werk.

“Zeer tevreden over de website en de service. Er wordt met je meegedacht over design en wordt er op verzoek nog eventuele aanpassing gemaakt. Top!”

Dimitri - Thuiszon

Wij gebruiken o.a de volgende technologieën

Overtuigd?
We gaan aan de slag.

Vertel ons kort over wat je voor ogen hebt en wil terugzien in je website. Wij maken kosteloos een design, als deze bevalt realiseren we graag je project

Jouw project:

Goed idee? Vertel het ons.

We horen graag van je, ook als je gewoon een paar vragen hebt. We zijn bereikbaar over email, via de telefoon of via WhatsApp.

Contactformulier:

Liever offline?

Maak een afspraak en bezoek ons aan de Ainsworthstraat in Oldenzaal. We zijn open van 09:00 tot 17:00